Producten & diensten

Archie logo

FVO marketing fungeert als verlengstuk van Archie Europe, de producent van Archie. De software is ontwikkeld in samenwerking met gebruikers en daardoor zeer gebruiksvriendelijk met een optimale functionaliteit.

Archie is sinds 1986 verkrijgbaar en nog altijd het meest complete en gebruiksvriendelijke klantrelatiebeheersysteem dat u zich kunt voorstellen.

Archie is een geweldige applicatie met volledig geïntegreerde e-mail en automatische dossiervorming. Dit internationale systeem is in verschillende talen beschikbaar en kan uiteraard in alle beschikbare talen tegelijkertijd worden ingezet.

FVO Marketing biedt een totaalpakket van voorbereiding, programmatuur, opleiding en ondersteuning, die de invoering van CRM in uw organisatie mogelijk maakt. Een compleet overzicht van alle producten kunt u vinden op: www.archie.nl.

 

Voorbereiding, inrichting en ondersteuning

Bij de invoering van CRM in verkoop- en marketingorganisaties is een goede opleiding van cruciaal belang om succesvol te zijn en blijven. Wij trainen doelgericht op aansprekende wijze.

Individuele - en groepstrainingen zijn mogelijk op verschillende locaties in de Randstad. Online of live. Prijsinfo op aanvraag.

Contactgegevens

    0299 - 773011
    info@fvomarketing.nl
    Winand Staringstraat 9, Purmerend